1 de setembre del 2013

Àster ( Aster amellus): Paciència/ Patience


Ja s'acaben les vacances per a molts...potser l'Àster ens ajuda, per afrontar amb paciència els primers dies d'adaptació a la vida real, o paciència per esperar les properes vacances!

L'àster és una planta provinent de llocs templats de l'hemisferi nord i que sol florir a finals d'estiu, fet que la fa més resistent que altres plantes de la seva família que floreixen en èpoques estiuenques. Sol viure en prats i roques. El seu nom ve del grec "aster" que significa estrella, fent honor a la forma dels pètals punxeguts formant una estrella. De fet se la coneix com a "margarida estrellada".
Les fulles joves es poden menjar en amanides i les arrels per fer infusions i són molt utilitzades en casos de congestió respiratòria.

Des de l'antiguitat ha estat identificada amb l'amor i les seves divinitats. Es portava com a amulet per consevar la parella.

El significat: No ens estranya que el significat sigui "paciència" si era utilitzat com a amulet per conservar la teva parella. Com ho veieu vosaltres?


4 comentaris:

  1. Que maca, m'encanten els colors, no la coneixia! Potser ens faria falta un amulet d'aquests a tot l'equip per tenir paciència durant la llaaaaaaarga temporada que ens espera!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Llarga pretemporada volia dir! No hem començat i ja vull jugar partits!!

      Elimina
    2. podem plantejar-nos fer-ne d'amulets! jejej! gràcies mar

      Elimina
  2. No formo part de l'equip pero si poseu en marxa la fabricació d'amulets reserveu-ne un per mi!
    Una bona dosi de paciència mai fa mal!

    ResponElimina